Wall of heroes: powervrouwen met een corona-missie

Het is een moeilijke tijd voor ondernemers. ’The C-word’ raakt ons allemaal op verschillende manieren. It was time for action and change! We gaan op zoek naar andere marketing en sales strategieën om onze business draaiende te houden. Telewerken is de regel en we leggen ons vertrouwen in de moderne technologie. Maar vergeet niet, je staat niet alleen! Ook in deze onzekere periode vinden echte power vrouwen de kracht om ons allemaal dat duwtje in de rug te geven.

 

Dat duwtje dat wij geven aan onze hulpverleners, politie en winkelbediende door te applaudisseren voor de mensen die ons land draaiende houden. Toch vinden wij dat volgende vrouwelijke onderneemsters, en tal van andere buitengewone vrouwen met hun corona-initiatieven niet mogen ontbreken aan de ‘wall of heroes’.

  

 

Elke Jeurissen - @elke.jeurissen

Een smartphone en 90 minuten per week, meer heb je niet nodig om haar 3 online workshops te volgen. Elke leert je de 3 skills waarmee je jouw volledig potentieel kan benutten. Hoe ga je om met perfectionisme en angst, hoe delegeer je werk, hoe maak je jezelf zichtbaar en creëer je een geweldig netwerk. Je komt het allemaal te weten! Schrijf je in via elkejeurissen.com. 

 

 

Adeline Bouché - @adelinebouche

Deze jonge energieke politica en soon-to-be diplomaat gooit haar talent voor taal in de strijd. Heb je kids die overstelpt worden met huistaken Engels, Frans of Spaans? Of worstel je zelf met een opdracht? Adeline staat je bij met haar talenknobbel.

Daarnaast helpt ze jongvolwassenen met plezier verder in de zoektocht naar de juiste studierichting. 

 

 

Mariam Harutyunyan - @mariam.harutyunyan

Je kent haar wel! Mariam, founder van KinArmat en daarnaast een absolute referentie op vlak van ondernemen. Naast haar nieuw e-book dat ze recent realeasede helpt ze je ook graag one-on-one verder. Haar step-by-step gids over online marketing en zichtbaarheid vind je hier. Via videocall legt ze uit hoe online marketing en visibiliteit jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen. Boeken kan via Instagram of stuur een mailtje naar info@kinarmat.com.

  

 

Roxanne Peeters - @roxannepeeters_

We zijn allemaal massaal ‘online’. En dat is ook deze jonge copywriter niet ontgaan. Roxanne helpt je graag verder met het vinden van de juiste woorden. Ben je volop bezig met het vernieuwen of maken van een nieuwe site? Of wil je jouw social media performance een boost geven? Zij laat met plezier de copy uit haar pen vloeien. Stuur haar gerust een berichtje op Instagram.

  

 

Fatima El Herbouti – @beinflow.be

De coronacrisis is een rollercoaster van emoties. Wanneer angst, onzekerheid en eenzaamheid je overstelpen is het soms moeilijk het hoofd koel te houden. Fatima is dan de vrouw op de juiste plaats om jou in 20 à 30 minuten te helpen naar een nieuwe balans. Telefonisch of via een online videogesprek loods zij ons door deze moeilijke periode.

 

 

Christine Smeyers - @christinesmeyers

Gratis basic branding masterclass voor ondernemers! Hoe maak jij self-made beelden voor je onderneming? Christine toont je de weg door het ‘fotografie-oerwoud’. Zo zorg jij zélf voor prachtig beeldmateriaal.

❤️

 

Deze ‘vrouwen met een missie’ gaan allemaal op hun eigen manier om met COVID-19. Zij staan klaar voor jou! Volg hen op Instagram en steun hen ook.  

 

“Build around your strength manage around your weakness”

 

Author: Roxanne Peeters